Helgens budskap

0

Hej alla fina!

Helgen börjar närma sig och det börjar bli dags för lite helg mys här i min lilla ”stuga”.

Hoppas att ni har något mysigt planerat för helgen.

Tack för era fina kommentarer. Så tacksam för varenda en. Kärlek till er alla.

Jul och nyår har precis passerat och allt är inrett och klart min lilla lya och då tar jag genast tag i nästa projekt som väntar nämligen trädgårdsplaneringen inför kommande säsong. Det kanske låter lite konstigt så här mitt i vintern men det är en bra sysselsättning och så mysigt så här under årets kalla månader tycker jag och när det sedan är dags så är det bara att sätta igång. Härligt!

Jag bara älskar att testa mig fram och utmana mig själv med nya saker varje år, haha man måste ju våga prova annars vet man ju inte vad man klarar och är det inte lite extra gott med hemodlade kryddor i maten eller en fräsch sallad så säg, hihi.

Men nu tar vi oss en titt på vad som kan ligga i energierna inför kommande helg för det är ju trots allt en tid kvar innan det är dags för att börja odla.

Varsågoda!

 

”Helgens änglabudskap ber oss att fokusera mer på vad vi vill ha istället för vad vi inte vill ha

Släpp det som har varit och börja attrahera in mer av det du vill ha i ditt liv”

 

Imorgon fredag finns jag på Tarotguidernas telefonlinje kl 9-11 samt 14-15

Varmt välkommen att ringa till mig eller någon av mina andra fina kollegor.

 

Kärlek och ljus

//Annelie

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke