Dagens reflektion och budskap

3

Hej alla fina!

Käääärlek!

Idag känner jag sådan kärlek, det är en sådan härlig känsla som ger en sådan glädje och energi.

Tänk vad vi kan åstadkomma med kärlek, genom att vara omtänksamma mot oss själva och andra.

Balansen mellan att ge och ta emot som är så viktigt.

Känner mig så tacksam över alla som finns runt omkring mig.

Jag sitter och tänker på alla fina människor som delar mitt liv, stora som små, nära som kära och alla fina pälsklingar. Fina människor som sprider goa energier omkring sig, för det är just goa energier som vi alla behöver, de som lyfter oss. Underbart! Tack för att ni finns, ni är så värdefulla.

Det är så viktigt att reflektera över vad vi verkligen har i livet tycker jag, för att verkligen ser vad vi har och uppskatta detta.

 

Dagens budskap är just familjen och de nära och kära som vi har omkring oss.

Ägna mer tid åt de som är dig nära.

Stanna upp, ta ett djupt andetag och var i nuet och njut.

 

Kommentera gärna det blir så mycket roligare med en levande blogg

Må så gott och ta hand om dig och andra

Kärlek och ljus

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

3 kommentarer

 1. Sandra den

  Det är verkligen super fint och en härlig känsla i sig själv men det blir en ganska känslomässig utflykt att hitta allt de där i sig själv när man inte har någon att spegla sig mot. Blir typ väldig tom och ensam känsla och varje dag hela tiden behöver jag fokusera på detta i mig än så länge har jag inte haft förmågan att bevara den här kärleksfulla givandet och tagandet så länge troligen för att jag skapar medberoende relationer när jag mår som bäst så jag tappar bort mig själv och mina känslor hela tiden.
  Tack för att du gav mig dagens insikt 🙏🏼
  Men massa kärlek till dig 💕

 2. Sofie den

  Ja sant, tack för de orden. Och håller mes, mycket roligare när man får kommentarer 🙂

 3. Veronica den

  💗Kärlek till familjen; Idag har vi haft 6-årskalas för min dotter. Så tacksam att hon har kompisar, att de kommer på hennes kalas… Och så himla härligt att känna dotterns lycka i det❣️
  …men nu är vi trötta, och sitter och myser i soffan 😊

Lämna en tanke