Dagens reflektion och budskap

0

Hej alla fina!

Stort tack för era kommentarer! Så roligt att få lite kontakt med er därute, fortsätt gärna skriva. Även om jag inte svarar där så svarar jag på något sätt här genom bloggen. Om det är något speciellt som ni kanske vill att jag skriver om här i bloggen så skriv gärna det till mig här på bloggen så ska jag göra mitt bästa. Varma kramar till er alla.

Idag tänkte jag skriva lite om våra tankar för det är där vi har våra tankar som vi lägger mycket av vår energi.

Det var något som kom till mig när jag stod och pysslade med min lilla hemma odling av olika kryddor och jisses så bra det kan stämma många gånger. (På den undre bilden syns persilja, gräslök och oregano och ja, jag knäckte nöten hur man lägger till bilder till slut, Hahaha, teknikens under det är jag det, Hahaha)

Så på vad lägger du dina tankar fina du?

Vart lägger du din energi på?

Väljer du själv eller rusar tankarna iväg av sig själv?

Våra tankar kan vara vår bästa vän men också vår värsta fiende, beroende på hur och vad vi tänker.

Positiva tankar kan ge oss ett bra mående,  medan negativa tankar kan ge oss ett sämre.

 

Dagens budskap handlar om Acceptans, att vi ska se på oss själva men också på andra med kärlek oavsett hur de väljer att vara och leva sina liv.

Att alla människor har ett lika värde.

Vi vet aldrig vilket bagage någon som vi möter på har, så visa förståelse och kärlek till alla du möter.

 

 

Med detta önskar jag er alla en underbar dag

Må så gott och ta hand om er o varandra

 

Kärlek och ljus

 

Dela.

Om skribenten

Missa inte våra intressanta artiklar

Läs fler artiklar på huvudsidan

Lämna en tanke